Vad skall vi göra med Bosse?

Han är större än oss, och vi vill inte slåss. Han sitter aldrig still, men ingen säger till! Åh, Bosse gör som han villJag tänkte på det när Bosse tog min skateboard.
Jag undrade vad det är som Bosse vill.
Vad ska vi göra med Bosse? Ska jag försöka bli hans vän? fast han är en och nittioen och säger att jag är ful att han ska slå mej blå och gul fast kanske slipper jag det? om jag är med i hans armé! Åh, Bosse låt mej vara med.

Upp och nicka, sockerdricka.

Hallå där, köp blåbär!
Hallå andra gång, köp kalsong!
Hallå där igen, GÅ HEM!

Det var inte Bosse!

Ah, hallå! Mitt namn är Göran. Jag säljer dammsugare och pistoler. Om det är någon som vill invistera något annat så har jag det med.
hör av er. Ni kan nå mig på mitt mobil nr, 0735129997

Vem kan slå bosse ?

INGEN  !

Hampus är ganska ful.

Presentationsvideon är kommen undersåtar!!
- Fyllig krämig men en ändå en släng av talande gitarr mmh som en gammal fotbollssocka som gått och gömt sig under sängen. LYSSNA OCH NJUT !!







Kommen är snarast filmen. Som vi stjälpt med våran X234cq700 Monitor Camera.

Det vankas schlagersång i våran björnblogg. Den Kommer inom kort! Och de som bjuds.....får ni veta om ni sett HELA videon!

It´s Guld!

Uppdatering med bättre material is comming !!



Vi är ett fattigt team! och tid är pengar och bosse är arbetslös. Men håll er uppdaterade med JÄMNA mellanrum. Comming soon, i butik nära dig !

tack för kaffet !


Bosse har en ganska stel personlighet.


Bosse trivs bäst i sin kundvagn bland hans underkroppar och annat bråte. Idag har han prövat på att limma barkbåtar och blåst balonger..det gick så där, eftersom att han själv är en ganska hård individ så kan han inte göra mycket som den människa, varelse, monster eller pundare som han är och "blowjob" med balonger är inte riktigt Bosses läggning. Bosse är hetro har 1000 liv och befinner sig just nu i klimakteriet så Bosse är inlåst i källaren.

- Frtizl ?!

- Ja ?

- Har du släkt i källaren ?

- Japp, stämmer !


Spela aldrig blackjack med Tård!

Nu skall Bosses äldre broder, Sprit Åke ta med oss alla ut och visa hur riktiga män hugger lycktstollpar.

Vårat första inlägg sedan värdlskriget.

Hej alla robbocops där ute ! det här är vårat färska bloggcrew, köttigt vi vet. vi bjuder på det mesta och gillar alla som heter bosse. håll er uppdaterade, jävligt uppdaterade. haree guld ! tack för kaffet.

Det här är pontus hampus och bosse, säg hej. Vi äger denna blogg och vi  tolerar inga sexuella våldsbrott mot denna kanske lite väl avklädda bild. Och alla försök vid snatteri av bosse´s vänsterben polisanmäls BUMS !

Hampus: Håller i kursen "naket är bra" varje fredag sena kvällar hemma hos Hampus själv..i hans källare..i garderoben..med stängd dörr :).

Pontus: Han har fått en ny Telebaba! 076-sjuhundraapor. Han syselsätter sig själv med att springa milen varje morgon sedan så tar han ett bad i gytjegrytan. :)

Bosse: Är ganska stel men funkar som murbräcka hammare lite hårdare sällskap eller som han är en stencool skyltdocka med skottsäker väst. :)

//Chuck Norris o co.


Välkommen till våran nya blogg!

Hallå där alla millitanta köttätare! nu är det eder tid att plocka fram tändvätska och djungelolja. För på den här bloggen kommer vi endast posta upp det bästa från igår, vi bjuder på allt mellan film och dammsugarslangar. och det är en del saker där i mellan, vi har allt och om ni inte håller er uppdaterade så skickar vi Bossebängbula på dig ! JANNE!

Njut och hållkäften.


RSS 2.0